o transmisie tv decenta…

Nu ascund faptul ca as dori sa vad meciurile favorite in format HD. Stiu ca inca nu este cazul in tara noastra mica ocolita de criza – inca (cel putin asa cred unii), dar, imi doresc ca cei de la Antena1-GSP-tv si cine or mai fi ei sa mai investeasca niste banuti in partea tehnica a transmisiilor tv ale Ligii 1 Realitatea. :O) Sau, nu stiu, poate mai au niste mici reglaje de facut si doar atat.

Acum ma uit la meciul Rapid – Steaua (inca 0-0) iar transmisia vizuala este de rahat. Pe un televizor LCD meciurile transmise de Antena 1 se vad  foarte prost. Nu este prima oara cand remarc acest lucru. Nu tin partea nimanui, dar transmisiile Protv din Liga Campionilor se vad mult, mult mai bine. Acolo se vede ca s-a mai investit si in partea tehnica a lucrurilor (studio performant, echipamente de ultima ora, chiar si aer conditionat) :O))

Atat doar: imi doresc sa vad meciurile care ma intereseaza in conditii foarte bune. Se poate Domnilor si Doamna?

Ahh..Bara Ogararu…:O)

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “o transmisie tv decenta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *