Allio – televizorul hibrid

In sfarsit, a aparut televizorul LCD ideal dupa parerea mea. Nu va impacientati ca inca nu a aparut si la noi :O((

allio-hdtv-pc-728-75

Este vorba de Allio. Acesta este in acelasi timp un televizor de 32 sau 42 inch cu 1080p rezolutie, cu player blu-ray incorporat si, in acelasi timp, un pc. Da, ati citit bine: este un pc in toata regula cu procesor Intel Core 2 Duo E8400 CPU, 4 GB RAM, 1 TB spatiu de stocare si cu Windows Vista. Super tare, nu? Nu mai spun ca are posibilitatea de impartire a ecranului in zone diferite pentru vizualizarea separata a pc-ului si a televizorului (un pip mai pe romaneste).

Peste ocean preturile sunt pornind de la 1500 USD pentru o varianta cu ecran de 32 inch si pana la 2800 USD pentru o varianta cu ecran de 42 inch.

Eu unul, mi-as dori.

UPDATE: Preturile pentru diferite configuratii le gasiti aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *