Concurenta Intel, AMD si …ARM?

Se pare ca va fi o concurenta acerba in curand pe piata furnizarii de procesoare low-cost pentru netbook-uri in special. Cei de la ARM (producator de chipseturi pentru solutiile mobile) au anuntat ca vor si ei o felie din piata. Cel putin asa citim pe Laptopmag.com. Ei promit ca noul procesor va aduce netbook-urilor pe langa performantele deosebite, o mai lunga functionare a bateriilor (all-day life battery cica) si capabilitati video avansate, chiar HD.

Cum si cei de la  AMD au anuntat ca vor furniza acest tip de procesoare, Intel va avea o concurenta serioasa in viitorul apropiat. Asta nu este decat bine pentru noi, consumatorii.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *