rama foto?

Nici nu au aparut bine la noi ramele foto digitale, nici nu si-au gasit inca locul in casele noastre iar peste mari si tari, in indepartata si insorita Japonie, a aparut alt gadget pe care l-as dori: o rama foto de 7 inch, cu slot SDHC, player de mp3 si…..imprimanta foto incorporata. Producator, un anume Keian (nu va obositi sa intrati pe site pentru ca este numai in…japoneza..) Via Akihabaranews.

fotoprint

Cred ca mama ar fi fericita sa am asa ceva. Sa vina, sa vada, sa-si aleaga si sa plece si ea acasa cu cateva fotografii cu nepotul. Ca de cand ii promit saraca ca o sa-i scot si ei pe hartie cateva poze…

:O)

Sau, ce ziceti de noua camera foto tip polaroid? O camera digitala cu imprimanta incorporata. Se numeste XIAO Tip-521, are 5 megapixeli si o gasiti numai in Japonia. :O)

camera_imprimanta

Durere nu alta. Cred ca trebuie sa ne mutam in alta tara. :O))

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *