Cadoul de pana in 100 Euro! Prima parte..Camere Foto

Se apropie sarbatorile de Iarna. Este perioada anului pe care toti o asteptam cu drag, este o perioada plina de surprize, de zambete si de distractii.

Ma gandeam sa facem un ghid al cadourilor de pana in 100 euro. Asta este, in perioade de criza, avem bugete de criza.

Ce putem sa daruim apropiatilor nostri, iubitilor sau iubitelor noastre fara sa cheltuim mai mult de 100 de euro?

Nu ne vom referi aici la nimicuri gen dulciuri, cosmeticale sau bibelouri. Nu face obiectul site-ului.

Hai sa trecem putin peste criza si sa cautam obiecte utile, care ne-ar face placere noua sa le daruim si care le-ar face placere celor care le primesc sa le foloseasca.

Pai, la ce sa ne uitam in primul si in primul rand?

La Camere foto, de exemplu. Sunt cadouri foarte frumoase si foarte utile.

Le emag.ro am gasit cateva:

nikon1

Nikon Coolpix L16, 7 Mpx + cadou un card de memorie de 2 GB si o husa Nikon. Pret 308 RON.

canon

Canon PowerShot A470, 7Mpx. Pret 344 RON. Sau verde le 384 RON.

fuji

FujiFilm FinePix A850, 8 Mpx. Pret 366 RON.

panasonic

Panasonic DMC LS80E, 8 Mpx. Pret 338 RON.

sony4

Sony DSC S780, 8 MPx. Pret 375 RON.

pentax

Pentax Optio E35, 7 Mpx. Pret 347 RON.

Am facut fotografii cu Sony, Panasonic, Canon si Nikon si pot sa garantez ca rezultatele vor fi satisfacatoare cu aparatele de mai sus. Ma rog, in limitele clasei.

Daca doriti sa aflati mai multe review-uri despre aceste aparate va recomand dpreview.com. Este un super site specializat in review-urile de aparate foto.

Pe langa aceste aparate, de ce ar mai fi nevoie? De carduri de memorie pe care le gasiti tot aici la emag.ro sau la pcgarage.ro sau in orice alta parte doriti voi.  Preturile sunt modice la cardurile SD obisnuite, de cativa zeci de lei. Sunt putin mai scumpe la Sony pentru ca ei folosesc modulele lor proprietare Memory Stick.

Si, ar mai fi nevoie si de un cititor de carduri.

Am gasit unul interesant la PCGarage, la numai 108 RON. Acesta este unul dintre cele scumpe. Preturile incep la cititoare de carduri de pe la 30 de lei. Este un instrument foarte util pentru ca nu mai trebuie sa conectezi camera de fiecare data pentru a descarca fotografiile. Gasiti mai multe pe emag si pe pcgarage.

Pentru cine?

Cred ca acest tip de cadou se poate lua aproape oricui, fie el barbat, femeie, copil, bunica sau bunic. Este un cadou util oricui. Nu? Bineinteles ca mai putin acelora care au deja unul.

Ei, deci cam avem de unde sa alegem cadouri, nu?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *