Radio pe Sony Bravia

sony_slacker_1

In State, posesorii de Sony Bravia vor avea acces pe televizoarele lor la Slacker Personal Radio, un radio online cu o colectie impresionanta de muzica de calitate precum si la seviciile video ala Howcast prin conectorul Bravia Internet Video-link HDTV. Super tare!

Se pare ca prin aceeasi tehnologie, norocosii din State mai dispun si de alte servicii: Amazon Video on Demand; YouTube; Dailymotion; CBS; Yahoo!; Sports Illustrated; blip.tv; Men.Style.com, Epicurious, Wired.com and Concierge.com channels; Sony Pictures’ Crackle.

:O|

Asteptam si primul browser full de internet pe ele, cu o telecomanda cu bila, eventual un hard disk, procesor… De fapt ne dorim un Sony Bravia All In One…

sony_slacker_001

Via AkihabaraNews.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *