Hard disk-ul multimedia – LaCinema Rugged

Cei de la Lacie au introdus pe piata un nou concept si anume, conceptul de hard-disk multimedia. Este de fapt mediacenter de dimensiuni foarte reduse ( 90x140x25 mm, 250 grame greutate), cu hard disk de 250 GB, 320 GB sau chiar 500 GB, cu telecomanda si port-conector hdmi out pentru a oferi vizionari de filme la cea mai buna calitate.

Datele sunt protejate de o carcasa de aluminiu acoperita cu cauciuc, care ii confera o rezistenta sporita la socuri.

Este un echipament-gadget ideal atat pentru acasa cat si pentru a fi luat in concedii, pentru vizionarea unui film sau auditia de muzica dar si pentru stocarea fotografiilor.

Formatele pe care le suporta sunt:

– pt Video: MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, IFO, ISO), MPEG-4 (AVI, XviD)
– pt Audio: MP3, WMA, AC3, Ogg Vorbis, AAC
– pt Foto: JPEG, GIF, PNG, BMP
– pt Subtitrari: SRT, SSA, SUB, SMI.

Pretul este foarte atractiv chiar si pentru amarastenii de noi, din Romanika: un echipament cu hdd de 250 GB costa 220 USD iar unul cu 320 GB, 250 USD. Din pacate, la noi o sa apara poimarti.

Decizia este clara: Imi Doresc!

Via Engadget China.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *