Cadoul de pana in 100 de Euro! Un dvd-player cu hdmi!

Este un cadou pentru toti cei care si-au cumparat televizoare lcd HD Ready sau HD Full si si-au dat seama ca filmele care ruleaza pe dvd-player-ul de 150 de RON pe care l-au pus sub el nu prea se vad excelent.

Cum in ziua de astazi filmele pe blu-ray si playere-le aferente sunt destul de scumpe, dvd-player-ele cu port hdmi out si conversie in format HD pot fi o solutie care va va garanta o vizionare mult superioara celor normale, mult mai ieftine.

Din experienta va spun ca dvd-urile normale vazute printr-un echipament care face conversie in format HD prin portul hdmi se vad excelent.

Puteti sa veniti cu replica ca am putea folosi un pc in locul unui dvd-player. Pe mine si pe multi altii nu ne atrage instalarea unui sistem in sufragerie. Vrem ca totul sa arate cat mai simplu si mai elegant.

Poate fi inlocuit acest dvd player cu un mediacenter, bineinteles, dar atunci vorbim de alte sume, sume care pornesc de la cel putin 200 de euro in sus.

Cum avem buget de criza, hai sa vedem ce gasim in magazinele noastre online (toate au hdmi out precum si conversie in format HD):

1. Un echipament de la o firma pe care multa lume o lauda, Eboda: HDMI 900.

eboda900

Se pot rula pe el cam toate formatele cd si dvd, are suport divx si are port usb suplimentar pentru conectarea diverselor memorii si, atentie, are si cititor de carduri pentru vizionarea fotografiilor. Super Tare!

Pret 329 RON.

2. Sony DVP-NS708, are suport divx. Pret 319 RON sau cu cablu hdmi inclus la 359 RON.

sonydvpns7081

Mentionez ca acest cablu hdmi este de la 50 RON in sus la magazinele Altex. Deci, s-ar putea sa merite oferta de la Ideall.

Inca un lucru: cele mai ieftine cabluri sau orice alte elemente de conectica le gasiti la magazinele de pe strada Maica Domnului  sau pe site-ul www.conectica.ro. De ex, un cablu hdmi acolo, de 1.8 metri, este 23 RON.

3. Samsung DVD-1080P7, suport divx. Pret 299 RON.

samsung2

4. Samsung DVD-HD860. Aceleasi caracteristici ca la cele de mai sus. Pret 369 RON.

samsung860

5. Panasonic S511E, suport divx. Pret 289 RON.

panasonics511e

6. Philips DVP5990, divx, usb conector. Pret 310 RON.

philipsdvp5990_0

7. LG DVX392H, divx, hdmi out. Pret 230 RON.

lgdvx392h_0

Cam atat am gasit.

Sincer, dintre toate, pe mine ma atrage modelul de la Eboda pentru optiunile suplimentare: usb si card reader. Sa nu uitam ca si modelul de la Philips are usb conector pentru redare multimedia de divx-uri, mp3-uri sau jpeg-uri direct de pe o memorie usb sau poate chiar un hdd extern pe usb.

Pentru toate optiunile fiecaruia dintre ele este bine sa mai intrebati si la vanzatori.

Eu nu am vrut sa decat sa va atrag atentia supra unui posibil cadou care va incanta pe toata lumea.

Poate nu am gasit toate marcile existente pe piata care ofera si optiunea de conversie in HD. Importanta este achizitia unui dvd player cu aceasta facilitate.

Pentru Cine?

Pentru toti aceia care au nevoie de un dvd-player dar care au si televizorul LCD sau vor sa achizitioneze unul (pentru ca la un televizor cu tub catodic nu se merita investitia) sau pentru cei care nu sunt multumiti de calitatea vizuala a filmelor pe care le vad de pe un dvd-player fara conversie in HD.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Cadoul de pana in 100 de Euro! Un dvd-player cu hdmi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *