LifeBook4Life

fujitsu

Conform Engadget, in Marea Britanie, Fujitsu Siemens a anuntat un super program de fidelizare pentru cumparatorii lor: daca achizitioneaza un laptop din seria Lifebook si daca platesc garantia extinsa pe 3 ani, vor beneficia la aceasi perioada de un laptop nou din aceeasi categorie de preturi ca si primul achizitionat. Mai trebuie sa plateasca din 3 in 3 ani doar un 10 la suta in plus pentru inflatie plus garantia extinsa.

Eu zic ca la prima vedere este un super afacere pentru cumparatori: la fiecare 3 ani vor avea un laptop nou nout. Mi se pare o initiativa super cool din partea producatorului pentru atragerea de utilizatori fideli.

Cred ca si alte marci ar putea lua exemplu.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *