Disperatii

Citesc o stire si nu-mi vine sa cred. Un om a fost ucis de multimea care a dat buzna la reducerile de sezon ale magazinului Wal-Mart din Long Island. Nu a fost ucis intr-un razboi, intr-un conflict armat sau intr-o lupta dintre vestitele benzi de cartier americane. A fost ucis de oamenii plecati la cumparaturi. Incredibil.

Si eu care credeam ca doar poporul roman este unul disperat dupa chilipiruri. Se pare ca nu. Peste tot, in toata lumea, omul a ajuns un sclav al consumatorismului, un sclav al cumparaturilor si al chilipirurilor.

Revin: Criza, care criza frate? Daca nu ar fi avut bani disperatii aia nu s-ar fi dus la Wal-Mart si nu ar fi ucis un om ca o cireada de vaci in calduri care au trecut fara sa le pese peste el. Numai animalele cele mai idioate se comporta in acest fel. Da, cateodata suntem niste animale idioate. Fara tagada.

Cu toata inteligenta noastra, avem din ce in ce mai multe momente in care ne purtam ca o turma nebuna, scapata de sub control.

black_friday_trample_lg

Ce naiba cautau babetele alea de mai sus la shopping? Vreo reducere substantiala la Apple? Sau la vreun LCD de 104 inch? Mare iti este gradina Doamne!

Vacilor!

Via NYDaily.

Mai multe fotografii de la teribilul incident tot la NYDaily!

Sincer, nu prea mai imi doresc sa particip la vreun Black Friday….

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *