Noile imprimante foto de la Canon

Canon aduce pe piata romaneasca doua noi modele de imprimante foto compacte: Selphy ES3 si Selphy Es30. Ambele au un design nou si stilat, ecrane lcd mai mari decat generatia trecuta de 3.5 si 3 inchi, efecte noi de imagini predefinite precum si un pachet de cerneala Gold si Silver pentru o printare creativa putand astfel sa adaugam fotografiilor noastre decoratiuni stralucitoare. Foarte tare!

Modelul ES3 are si memorie interna de 1 GB pentru stocarea fotografiilor sau creatiilor noastre pe care dorim sa le printam repetat.

Aceste imprimante sunt destinate in special uzului familial iar Canon se lauda cu calitatea fotografiilor printate, cu usurinta in utilizare atat la folosirea efectelor speciale cat si a imprimantei in sine. Fotografiile cica au o calitate de laborator, fiind protejate la efectul imbatranirii sau al degetelor murdare.

Ramane de vazut atat calitatea fotografiilor cat si costurile aferente acestora dupa ce imprimantele vor fi in magazine si dupa ce le vom testa si noi.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *