nettop-urile devin mediacentere

eee-pc-b204Dupa cum era de asteptat, nettopurile incep sa aiba din ce in ce mai multe optionale care le vor face mai utile langa televizorul din sufragerie decat pe un birou.

Dupa cum spune aceasta stire, Noul Asus EEE Box 204 va avea o placa video cu o memorie de 256 MB cu port hdmi out, suport bluetooth, telecomanda si chiar baterie interna inclusa. Super tare!

Conectorul hdmi out va facilita vizionarea in conditii excelente a filmelor stocate pe hard disk-ul de 160 GB (cam neincapator parerea mea). Sunt tare curios cum se va comporta un astfel de sistem la rularea de continut video HD. Ramane de vazut.

Mi-as dori sa ma joc putin cu unul! :O)

Si se mai pare ca cei de la Asus vor incerca sa scada pretul acestora prin folosirea de procesoare Celeron in locul atotprezentelor Atom, aducand o reducere la pretul final de minim 50 USD.  Via Liliputing.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *