Asus vrea sa vanda mai mult

La anul, cei de la Asus au ca target cresterea vanzarilor de notebook-uri cu 10% asta insemnand implicit si cresterea de vanzari de netbook-uri cu 44%.

Dupa cum spun analistii, anul 2009 va fi unul in care vanzarile de netbook-uri sigur vor creste iar concurenta pe aceasta piata va fi mai mult decat salbatica.

Apar pe zi ce trece noi si noi producatori de netbook-uri iar producatorii clasicii deja din domeniu se bat in cresterea dimensiunilor ecranului si a duratei de viata a bateriei, in echiparea cu placi video mai bune, chiar HD si nu numai.

Batalia se va duce si pe echiparea cu un procesor mai bun, mai puternic, dar la fel de mic consumator de energie si de ieftin. Poate vom avea surprize si de la altii, nu numai de la Intel.

O sa fie un an si o concurenta interesanta iar beneficiarii nu putem fi decat noi, cunsumatorii.

Via Liliputing.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *