Kinetik by Logitech

Sunt in cautarea unui rucsac ideal pentru micul meu netbook si nu numai. Ma intereseaza “o solutie”, ca sa-i zicem asa, in care sa-mi organizez diferitele cabluri usb, hub usb, pixuri, agenda, netbook, camera foto ultracompacta, servetele de sters ecran netbook si cate si mai cate intr-un mod cat mai eficient astfel incat sa nu cotrobai mereu si mereu timp indelungat pana gasesc lucrul care ma intereseaza.

Asa ca, am inceput sa caut pe net.

Primii care mi-au sarit in vizor, sunt cei de la Logitech cu al lor Rucsac Kinetik 15.4, mesterit din diverse materiale rezistente la apa si, impreuna combinate, conferindu-i protectie micul si importantului meu netbook. Ce ziceti, cum suna unul din materiale: nylon ballistic. Nu stiu ce o fi..dar pare al dracului de misto! :O)

Cateva imagini:

rucsac_1

rucsac2

Mie unul, chiar mi-a facut cu ochiul acest rucsac. Oare l-oi gasi si pe la noi? O sa caut. La ei pe site este  70 de Euroi. Pret ok de altfel.

Pentru cei care nu sunt adeptii rucsacului sau care vor sa fie un pic mai eleganti (sau pentru ecologisti care  nu cumpara genti din piele de crocobaur..), ma rog, ma intelelegeti voi ce vreau sa spun, Logitech are chiar si o servieta facuta cu acelasi scop: sa asigure protectia notebook-ului tau, al datelor din el si sa iti ofere o solutie cat mai eficienta de organizare a diverselor mici nimicuri pe care le mai porti dupa tine.

Exemplificare mai jos:

servieta_1

servieta2

Mie ambele imi plac cum arata, dar cum sunt un adept al rucsacului, stiti ce o sa-mi aleg…nu?

Ce pot sa mai zic decat: ImiDoresc?

Ia uite ca l-am gasit pe Shopmania, 276 RON.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *