Samsung “Omnia” i900 16GB

omnia5

UPDATE! Review Samsung Omnia, aici.

Mosul a fost dragut cu mine si mi-a adus in dar un Samsung Omnia de la Orange. Citisem multe despre el pe internet si de-abia asteptam sa il testez si eu.

Unii spun ca ar fi concurentul direct al Iphone-ului. Se poate, cel putin din faptul ca sunt amandoua telefoane cu ecran tactil in intregime. Dar ambele ruleaza pe platforme software diferite: Samsung-ul are SO Windows Mobile 6.1 Professional iar Iphone-ul sistemul sau proprietar, Apple, ambele, avand plusurile si minusurile lor.  O sa ma joc si cu Samsung-ul si o sa va destanuiesc si voua opiniile mele pro sau contra.

Principalele caracteristici care mi-au atras atentia sunt urmatoarele:

– suport 3G, 3G+ (asigura viteze de transfer de date de pana la 7.2 Mbps);

– camera foto de 5 megapixeli;

– filmeaza la rezolutii de pana la 640×480;

– are radio fm;

– are suport divx;

– memoria de 16 GB;

– GPS.

Pana il voi testa mai in amanunt si voi vedea cat de bine merge, va trece putin timp. Pana atunci, va arat cateva fotografii.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Samsung “Omnia” i900 16GB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *