un mediacenter de la E-boda

Pe numele sau mic, TViX HD M-6500A, mediacenter-ul de la E-boda pare foarte interesant.

Este o solutie demna de luat in seama pentru toti cei care aveti sau care vreti sa va cumparati un televizor LCD cu suport HD.

Recunoaste urmatoarele formate : .mkv, .avi, .wmv, .mpg, .iso .vob, .ifo, .mp4, .asf, .tp, .trp, .ts, .m2ts, .mov(H.264), pe partea video, iar pe partea audio MP3, WMA, AAC, Ogg, PCM, M4A, AC3,FLAC, WAV. Nici nu cred ca aveti nevoie de mai multe. Mai pe romaneste, puteti sa rulati pe el cam de la orice format de muzica pana la aproape orice format video, chiar si full HD. Aaaa, sa nu uitam de partea foto: vede si JPEG-uri.

Are conector HDMI out pentru a viziona chiar si formatele *.mpeg2 in conditiile cele mai bune. I se poate conecta un HDD Sata de pana la 1 TB. Super Cool!

Transferul fisierelor pe hard-ul intern se poate face atat prin conectorii USB cat si prin intermediul retelei proprii. De asemenea, se poate vizualiza continut video si prin intermediul retelei. Nu se specifica daca este o placa LAN Gigabit.  Acestui mediacenter i se poate conecta si un tuner tv HD prin care pot fi receptionate posturile care emit in acest format.

Mai multe despre el, aici.

Pret, fara tuner-ul tv,  1600 RON. Tuner-ul costa suplimentar 200 RON.

Mi-as dori sa pot sa ma joc cu el si sa vad de ce este in stare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *