mda…transmisii HD din Liga 1? Mai departe ca niciodata…

Citesc pe standard.ro ca viata nu este prea roz la GSP TV si ca vor avea loc si la ei, ca la orice alta firma serioasa de la noi in vremuri de criza, taieri de costuri si reduceri de personal. Totusi sper sa nu fie decat un zvon pentru ca nu doresc raul nimanui.

Dar, unde vroiam sa ajung? Undeva mai la nivelul consumatorului de meciuri de fotbal si transmisii live ale lor. Oricum, daca vor avea loc reduceri de cheltuieli, se pare ca nu vor mai face nici o investitie majora in tehnologie mai de ultima ora ca sa putem viziona si noi meciurile in conditii mai decente, mai placute ochiului. Pentru ca o transmisie pe Antena 1  se vede in ultimul hal chiar si pe cel mai mic televizor LCD. Se vede pixelat, zici ca mingea e patrata, culorile parca sunt la transmisiile TVR de acum 20 de ani. Nu de alta, dar daca aia joaca popice in loc de fotbal si se mai vede si ca naiba parca iti piere orice chef de a mai pierde timpul aiurea pe acel post…

Si daca vor renunta la drepturile de televiziune mai sper sa le cumpere unul din posturile care are deja aceasta tehnologie implementata, TVR sau ProTV. Sau, mai implementeaza careva?

Vom trai si vom vedea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *