Samsung Led TV

Cei de la Samsung au lansat si in Romania noua lor gama de televizoare bazata pe tehnologia LED, formata din seriile 8000, 7000 si 6000 cu diagonale cuprinse intre 32 si 55 de inchi. Pe langa aspectul de mare clasa pe care il au, noua tehnologie incorporata garanteaza un contrast mult mai bun in care negrul este mai intens iar albul mai luminos precum si, trecand la aspectul practic, economii de energie de pana la 40 la suta fata de vechea-actuala tehnologie, inca, folosita pe scara larga.

Calitatea vizionarii in special a imaginilor in miscare creste atunci cand rata de refresh are o valoare minima de 100 Hz iar la varianta de top 200 Hz. Waw! Sa mai spunem ca variantele 7000 si 8000 poseda conexiune Wireless prin care se pot viziona videoclipuri de pe Youtube? Iar conexiunea USB este standard si poate fi utilizata la redarea de filme si fotografii de pe camere video sau de muzica de pe mp3 playere sau de continut multimedia de pe alte solutii de stocare? Are destule zic eu…

Pe mine m-au impresionat placut imaginile afisate. Sunt curios pretul pe care il va avea un astfel de televizor, sa zicem de 42 de inchi din seria 8000 sau 7000.

Filmulete de la lansare, mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dIZ5vXkteWc]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bcZR-iHQ5ao]

2 thoughts on “Samsung Led TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *