Batalia Compactelor cu zoom-ul mare

Noile aparate foto compacte incearca sa cuprinda cat mai multe optiuni si caracteristici intr-un corp pe cat se poate de mic. De fapt, pe langa zoom-ul optic IMENS de 12x pentru un astfel de aparat sau senzorul de peste 10 megapixeli mai incorporeaza inca o facilitate extrem de utila in ziua de astazi: filmarea in HD la 720p. Putem realiza cu ajutorul lor filmulete de cea mai buna calitate vizuala, foarte bune pentru a fi urcate pe internet sau chiar scrise pe un suport optic.

Ce sa mai, avem la purtator 2 echipamente in unul singur: si camera foto si camera video. Numai ca de data asta, cel putin la aceste doua aparate, modul video nu este numai o optiune secundara, una care sa fie acolo doar pentru a bifa o functionalitate in plus. Este o camera video complet functionala care filmeaza excelent iar rezultatele sunt pe masura.

De fapt am observat ca si la camerele video de top se merge pe acelasi sistem, ele devenind si excelente camere foto.

Pentru inceput va ofer o comparatie vizuala a celor doua camere asezate una langa alta. Mai tarziu voi pune aici si comparatii de fotografii si filme luate in aceleasi conditii pentru a va decide singuri care este mai potrivita pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *