La Kart cu TeZeShapte – TZ7

Azi am fost la lansarea noilor generatii de plasme si camcordere Panasonic, lansare care a avut loc intr-un loc mai putin obisnuit, cel putin pentru mine, la pista de karting AMCKART de pe centura (daca ii putem zice asa) Bucurestiului. M-am dus la o lansare de produse electronice (foarte misto, de care o sa va spun mai pe larg zilele urmatoare) si m-am intors extaziat de cele doua mici curse de 10 minute pe care le-am facut cu kart-ul. Deci, mai nou, sunt un mic FAN (daca pot sa zic asa la quintalul meu) al acestui sport cu motor.

Care este scopul acestui post de fapt: vroiam sa va mai arat niste fotografii realizate cu micuta dar indemanatica camera foto Panasonic TZ7. Tot asa, ca sa va convingeti si mai tare de calitatile ei native. Mentionez ca am fotografiat numai in modul iA (Intelligent Auto) si ca nu am “umblat” la fotografii (adica la culori, contrast, etc) ci doar la dimensiunea lor, pentru a se incarca mai repede in browserele voastre.

Si pentru ca aveam si camera de filmat dupa mine, adica tot TZ7, am tras si un mic filmulet. Imaginile obtinute cu micuta sunt extraordinare cu exceptia momentelor cand am folosit zoom-ul. Asta este, recomandam ca in timpul filmarilor sa nu folositi aceasta facilitate.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9xhFLG_Kh9M]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *