Philips Net TV

philips_42_inchi

De vreo 2 saptamani am o jucarie acasa care ma incanta la nebunie, atat prin performantele sale vizuale cat si prin caracteristicile tehnice. Este vorba de un televizor de 42 de inchi de la Philips, modelul 42PFL8404H. V-am spus mai multe despre el, aici.

Credeam ca este foarte scump dar, de curand, am aflat ca are un pret de doar 3390 Lei + TVA. La ce “face” si la cum se vad imaginile full HD, eu cred ca isi merita pretul.

Dar, de data asta, vreau sa va fac o mica prezentare video a functionalitatii Net TV, acesta avand port Ethernet cu ajutorul caruia putem sa parcurgem pagini de internet. O functionalitate care pe mine nu ma lasa nepasator deloc. Ce poate fi mai confortabil decat ca intr-o dimineata de sambata sau duminica sa stai in fata televizorului, in confortul propriului camin si sa citesti ultimile informatii de pe internet sau sa te distrezi cu videoclipuri de pe Youtube. Este inca un exemplu de cum merg tendintele transformarii televizorului banal, acela care nu stie decat sa schimbe niste canale TV, catre televizorul-pc, sau all-in-one-ul de care avem din ce in ce mai mare nevoie si pe care multi dintre noi l-ar accepta/introduce in sufrageriile lor cu cel mai mare drag.

Vizionare placuta! – HD va rog…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6Y2nQTpnt1M]

2 thoughts on “Philips Net TV

  • June 10, 2009 at 10:01 am
    Permalink

    super, chiar nu stiam ca exista si la noi televizoare cu mufa ethernet, credeam ca doar japonezii se bucura de asa ceva 🙂
    deasemenea trendul in viitor este ca aceste telefoane sa functioneze cu sistemul de operare al google (android) beneficind de widgets, asta e chiar super .. te uit la programul preferat, apesi un buton si iti apare widgetul pentru vreme 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *