My name is CF, CF-30

CF_30mk2_01

Conform revistei Forbes, portabilul CF-30 al celor de la Panasonic este un adevarat James Bond al laptopurilor. Aceasta afirmatie a fost facuta dupa ce acesta a trecut cu succes testele efectuate de o echipa MIXTA formata din Tigrii, Elefanti si Oameni purtatori de diverse arme automate sau nu. :O)

Primele teste, efectuate de umanoizi, au constat in loviri repetate, asezari succesive pe el, trecerea cu un automobil peste, aruncarea cu sageti de Darts in ecran, turnarea de Coca Cola peste tastatura si strivirea cutiei in care era lichidul cu ajutorul clapei. In urma acestor prime teste CF-30-ul a ramas functional.

Apoi l-au dat in primire unui tigru alb care l-a tratat ca pe o jucarie, trantind-ul, zgariindu-i ecranul, rozandu-l si reusind sa-i scoata 5 taste, tastatura ramanand functionala in continuare.

A urmat o tanti elefant de 4.5 tone care l-a calcat, l-a izbit de ciment si care chiar s-a asezat pe el. Mititica a reusit sa-i crape carcasa si sa ii scoata hard disk-ul care a fost introdus ulterior, laptopul pornind de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Ecranul a ramas intact la presiunea exercitata de cele aproape 5 tone.

Apoi a urmat testul de foc, in care s-a tras asupra lui cu gloante de 22 mm de la aproximativ 14 metri. Cica si dupa ce a trecut un glonte prin el, laptopul a ramas functional. Laptopul a putut fi deteriorat iremediabil numai cu o arma de calibrul 45mm.

Deci, cu adevarat un laptop rezistent. Articolul din Forbes, aici.

Cateva imagini mai jos:

2 thoughts on “My name is CF, CF-30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *