LG Viewty – camera foto cu telefon

Cei de la LG au lansat si la noi noul LG GC900 aka Viewty Smart, o camera foto cu functii complete care mai este si telefon :O). De ce pun problema asa? Pentru ca producatorii pun mare accent in primul rand pe capacitatile sale fotografice.

Cam cu ce se lauda acest mult prea laudat echipament chiar si la nivel mondial?

Pai:

– are un senzor foto de 8 megapixeli

– 3G+

– memorie interna de 1.5 Gb expandabila cu inca 32 GB prin carduri microSD

– ecran de 3 inchi cu o rezolutie de 800×480 pixeli

– are un mod inteligent de fotografiere, numit Shot Mode, prin care analizeaza conditiile de fotografiere si  subiectul fotografiat avand la dipozitie 7 scene predefinite, aparatul alegand-o pe cea mai potrivita conditiilor date.

Subliniez ca este o functie existenta in premiera la un telefon mobil. Eu am mai intalnit astfel de functii la camerele foto compacte Panasonic TZ7 si Canon SX200 pe care le-am utilizat cu mare placere, rezultatele fiind peste masura asteptarilor

– are functie de geo-tagging prin functia A-GPS incorporata

– este dotat bineinteles cu interfata 3D S-Class atat de laudata pe plan international – de-abia astept sa ma joc cu ea :O)

– are functii noi multitoutch pentru zoom care necesita doar o simpla rotire a degetului in sensul acelor de ceasornic si invers sau prin apropierea si intinderea degetelor

Pretul pe piata noastra: 1849 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *