Asta promovare!

toshiba_garantie

“În seara de luni (20 iulie), în timpul emisiunii “În Gura Presei”, laptopul pe care îl folosea Mircea Badea în platou a fost distrus în urma unui accident. Însa, pentru că era un laptop Toshiba achiziţionat recent, a fost înlocuit cu unul nou datorită Garanţiei “Orice-ar-fi”.”

Pasajul de mai sus este preluat din comunicatul emis de catre cei de la Toshiba. Interesant nu? Deci lucrurile functioneaza…

Ar fi interesant de stiut cati alti clienti au mai beneficiat de aceasta garantie..

Garanţia “Orice-ar-fi” oferă un pachet adiţional de beneficii, care constau în patru tipuri de acoperire:

Garanţia mulţumirii – Clientul poate utiliza produsul oriunde însă, dacă nu este complet mulţumit de laptopul achiziţionat, îl poate returna în termen de două săptămâni de la data achiziţionării. Orice s-ar întâmpla.

Acoperire în caz de deteriorare accidentală – Toshiba va înlocui sau va repara laptopul dacă acesta a fost deteriorat accidental în primul an de la data achiziţionării. Orice s-ar întâmpla.

Acoperire în caz de furt – Toshiba oferă clienţilor un laptop identic sau unul echivalent în cazul în care laptopul original a fost furat în primul an de la data achiziţionării. Orice s-ar întâmpla.

Protecţie unică împotriva şomajului – Clienţii care cumpără un laptop Toshiba vor putea să solicite rambursarea banilor în cazul în care îşi pierd locul de muncă în termen de un an de la achiziţionarea laptopului, Toshiba permiţându-le, prin această ofertă, să îşi păstreze modelul achiziţionat.”

Aceasta garanţie este gratuită şi este disponibilă pentru toate laptopurile Toshiba achiziţionate pe canal oficial. Pentru a fi eligibili de a obţine acest pachet de beneficii, clientii trebuie să îşi înregistreze noul laptop pe site-ul

www.trust-toshiba.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *