Noi camere foto de la Panasonic

Asaltul Panasonic pe piata electronicelor continua cu o noua serie foarte interesanta de camere foto din zona compactelor,  destinate in principal marei mase a consumatorilor.

Panasonic DMC-ZX1

panasonic_lumix_ZX1a_slant

Are un obiectiv superangular de 25 de mm si un zoom optic de 8x, sistemul optic fiind primul cu lentile sferice de 0.3 mm la nivel mondial. Altceva? 12 megapixeli, ecran lcd de 2.7 inchi, functii iA si Face Recognition si stabilizatorul de imagine POWER O.I.S., totul intr-o carcasa din aluminiu pe care nu se lipesc amprentele.

Lumix DMC-FZ38

Este modelul care imi place cel mai tare pentru ca seamana cu o camera DSLR. In paranteza, am fost posesor de FZ8 si FZ50.

panasonic_lumix_FZ38_slant

Ce are nou aceasta camera? Un zoom optic 18x, filmare AVCHD, 12 megapixeli, stabilizator imagine Power OIS, hdmi out pentru vizualizarea filmelor direct pe un LCD precum si functiile inteligente iA si Face Recognition.

Lumix DMC-FP8

panasonic_lumix_FP8k_front

Carcasa de aluminiu eleganta si compacta ascunde are un senzor de 12 megapixeli, un zoom optic de 4.6x cu un sistem de lentile retractabile care a permis obtinerea unei camere subtiri, functia iA si stabilizatorul de imagine precum si un ecran LCD de 2.7 inchi.

Lumix DMC-FX60

panasonic_lumix_FX60_65n_front

Pe langa cei 12 megapixeli, zoom-ul optic 12x, functiile automate si stabilizatorul de imagine, se mai lauda si cu cei mai buni timpi de auto-focalizare la nivel de industrie. Oau..chiar as vrea sa ma joc putin cu ea.. :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *