7 noi camere web de la Logitech

Logitech lanseaza inca 7 noi modele de camere web care pot fi utilizate foarte usor cu noul serviciu video online pe care il prezentam acum vreo 2 saptamani, Logitech Vid. Noua gama se adreseaza atat segmentului premium cat si celui mediu sau “de baza”, fiind formata din camere care se pot atasa atat la echipamente statice, de tip desktop, cat si la cele portabile.

Modelul de varf, Webcam Pro 9000 (din segmentul premium), are lentile Zeiss cu autofocus si un senzor HD de 2 megapixeli care poate inregistra filmulete in 720p si care poate capta fotografii ajustate software cu o rezolutie de 8 megapixeli.

Acestea sunt : Logitech Webcam Pro 9000 (109,99 Euro), Logitech Portable Webcam C905 (99,99 Euro), Logitech Webcam C600 (79,99 Euro), Logitech Webcam C500 (49,99 Euro), Logitech Webcam C300 (39,99 Euro), Logitech Webcam C250 (29,99 Euro) şi Logitech Webcam C200 (19,99 Euro) si vor fi disponibile în Europa din luna august.

Camere web premium: Logitech Webcam Pro 9000, Logitech Portable Webcam C905

Lumea din jurul tău va arăta total diferit prin obiectivul premiatei Logitech Webcam Pro 9000. Optica Zeiss® cu autofocus îţi garanteză imagini ultra fine şi clare chiar şi la prim planuri strânse. Un senzor HD de 2 megapixeli înregistrează filme la 720p, cu imagine asemănătoare celei din realitate. Camera web poate capta imagini la o rezoluţie de până la 8 megapixeli (cu ajutorul software-ului). Tehnologia Logitech® RightLight™ 2 ajusteaza inteligent intensitatea luminii pentru crearea celor mai bune imagini, chiar şi în condiţii slabe de iluminare. Cu Logitech® Video Effects™, poţi personaliza conversaţia prin alegerea unuia din cele câteva sute de avatare, accesorii pentru feţe şi măşti ce imită expresii şi mişcări.

Dispunând de aceleaşi funcţii ca ale camerei web Pro 9000 şi ideală pentru momentele în care nu te afli acasă sau la birou, Logitech Portable Webcam C905 are un design care te ajută să manevrezi uşor camera web aşa încât să poţi realiza un apel video oriunde te-ai afla.

Camere web de clasă medie: Logitech Webcam C600, Logitech Webcam C500

Pentru că îţi doreşti ca prietenii tăi să observe cele mai fine detalii ale locurilor în care te afli, Logitech Webcam C600 oferă calitate video HD şi imagini captate cu 8 megapixeli (cu ajutorul software-ului), datorită senzorului de 2 megapixeli şi lentilelor de sticlă. Poţi capta filme HD la 720p, rezoluţia de calitate TV. Pentru aceia care au probleme de iluminare, tehnologia Logitech RightLIght2 ajustează inteligent intensitatea pentru a-ţi oferi cele mai clare imagini. Cu Logitech Video Effects îţi poţi personaliza conversaţiile.

Când vrei să-ţi împărtăşeşti sentimentele prietenilor şi familiei, Logitech Webcam C500 îţi stă la îndemână cu un senzor de 1,3 megapixeli pentru imagini mai clare şi filme fluide. Cei 5 megapixeli pentru captarea de imagini te lasă să captezi imagini la rezoluţie mare. Tehnologia Logitech® RightLight™ ajustează automat imaginea, aşa că vei arăta perfect chiar şi înconjurat de o lumină mai slabă. Logitech Video Effects îţi permite să personalizezi conversaţiile.

Camere web de bază: Logitech Webcam C300, Logitech Webcam C250, Logitech Webcam C200

Pentru o experienţă completă în apelarea video, camera web Logitech Webcam C300 de 1,3 MP îţi pune la dispoziţie fotografii captate la 5 megapixeli (cu ajutorul software-ului). În plus, cu Logitech® Video Effects™ Fun Filters poţi adăuga efecte de neon, ochi de peşte şi multe altele.

Cu Logitech Webcam C250, a vedea înseamnă a crede. Integrează un senzor VGA ce poate capta imagini de până la 1,3 MP (cu ajutorul software-ului).  Folosind efectele video Fun Filters, camera web C250 face mult mai nostime conversaţiile video.

Cu Logitech Webcam C200 îi poţi vedea pe cei dragi în culori vii datorită unui senzor VGA şi a imaginilor captate cu până la 1,3 megapixeli.

La fel de important ca şi modul de recepţie video, sonorizarea conversaţiilor este asigurată de un microfon care dispune de tehnologia Logitech® RightSound™, ce presupune conversaţii fără căşti şi zgomot de fond.

Datorită clemei universale, Logitech® Webcam Pro 9000, Logitech®  Webcam C600, Logitech® C500, Logitech® C300, Logitech® Webcam C250 şi Logitech® Webcam C200 se pot ataşa în siguranţă monitoarelor LCD şi laptopurilor. Logitech® Portable Webcam C905 se poate ataşa laptopurlor sau aşeza pur si simplu pe un raft. În plus, Portable Webcam C905 vine însoţită de o carcasă protectoare.

3 thoughts on “7 noi camere web de la Logitech

 • January 9, 2011 at 11:56 am
  Permalink

  fail siteul demult nu am mai ras asa

  Reply
 • January 11, 2011 at 9:35 pm
  Permalink

  nu te opri din postat tine-o tot asa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *