HP Listen 2 U – la Mamaia

hp_la_mare

Am vizitat ieri Camionul HP sosit la Mamaia, prin care cunoscuta companie producatoare de echipamente IT isi prezinta ultimile creatii destinate in principale clientilor casnici.

Cateva fotografii si impresii, pe pagina urmatoare:

Mai intai va prezint camionul in care erau”ascunse” minunatii de laptopuri, netbook-uri si multifunctionale care mai de care mai interesante:

camionul_hp_1

camionul_hp_2

camionul_hp_3

Cateva fotografii din Interiorul camionului:

eric_hp

camionul_hp_5

camionul_hp_4

Am vazut si eu in sfarsit HP-ul Mini Vivienne Tam care arata superb. Doamnele si domnisoarele ar fi incantate sa aiba un astfel de netbook in dotarea personala.

hp_vivienne_2

hp_vivienne_1

hp_vivienne_3

Dupa care, nu am ramas nepasator la vederea HP-ului Touchsmart (adica all-in-one-ul cu ecran tactil), fiind expus chiar un model cu ecran de 26 inchi. Era demential iar copiii erau super incantati de el.

hp_touchsmart

guitar_hero_pe_touchsmart

Mi-a incantat privirile si HP-ul dv6, Artist Edition, cu un design de nota 20 la care chiar si interfata de Vista avea aceleasi desene integrate.

hp_dv6_artist_edition_2

hp_dv6_artist_edition

Nu m-au lasat rece nici dv2-ul sau dv6-le care, la fel, au un design de exceptie.

hp_dv2

hp_dv6

Un multifunctional care mi-a placut foarte tare pentru ca avea incorporat un dvd writer cu ajutorul caruia putem sa inregistram direct pe suport optic fotografiile si filmele stocate pe un card foto sau chiar de pe un stick USB. Foarte tare!

hp_c8180_3

hp_c8180_2

hp_c8180_3

Si, un ultim model de multifuntional numit HP Photosmart Premium. Se pare ca cei de la HP au o strategie noua de marketing prin care renunta sa mai numeasca, sec, prin cifre ( ex C8180) imprimantele lor ci le dau nume mai “literare” si mai pe intelesul cumparatorilor. Astfel, avem acest nou model care se pare ca va fi scos pe piata cam prin septembrie, la un pret de aproximativ 250 de Euro.

multifuntional_hp_photosmart_premium

multifuntional_hp_photosmart_premium_print_sudoku

Am vazut pentru prima oara, recunosc, si casti HP (nici nu stiam ca au asa ceva in oferta lor)

casti_hp

Cam atat deocamdata. O sa incerc sa revin cu cat mai multe detalii despre fiecare echipament in parte cat se poate de repede…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *