EISA 2009 – Cea mai buna camera video HD cu memorie Flash – Panasonic HDC-TM300

Modelul de camera video Panasonic TM300 cu care am fost in vacanta (si II), a fost apreciata de juriul EISA (European Imaging and Sound Association) cu primul loc la categoria European HD Flash Cam.

panasonic_TM300

În justificarea alegerii modelului HDC-TM300 drept Camera Flash HD a anului, juriul EISA afirmă: “Manevrabilitatea, tehnologia de top şi funcţiile profesionale sunt combinate perfect în camera video HD Panasonic HDC-TM300. Rezoluţia înaltă, sensibilitatea noului sistem de senzori de imagine 3MOS, alături de tehnologia de stabilizare optică avansată, asigură obţinerea unor înregistrări foarte bune în orice condiţii de filmare. Procesarea imaginilor se realizează prin multe şi sofisticate funcţii automate, inclusiv printr-un sistem de tracking inteligent.Memoria internă cu o capacitate de 32 GB vine să înlocuiască sistemele obişnuite cu hard disk, ceea ce face ca HDC-TM300 să fie un model mai silenţios, dar şi mai performant. Posibilitatea de a înregistra şi pe carduri de memorie SD permite utilizatorului să aibă acces mai facil la imaginile înregistrate. Modelul HDC-TM300 poate fi utilizat cu performanţe bune şi pe post de cameră foto digital, graţie posibilităţii de configurare manuală a unor funcţii pentru capturarea imaginilor statice. Camera dispune, de asemenea, şi de un slot standard pentru conectarea la diverse accesorii precum microfoane sau lumini.”

HDC-TM300 este o cameră cu memorie duală, echipamentul putând stoca înregistrările atât în memoria internă de 32GB cât şi pe un card SDHC (inca 32 de GB). Noul sistem de senzori 3MOS asigură o calitate foarte ridicată atât înregistrărilor video cât şi imaginilor foto capturate cu acest echipament. Folosirea celor trei senzori MOS full-HD permite obţinerea unui număr de pixeli de 9.150.000 (3.050.000 pixeli x 3). Camera semiprofesională vine echipată cu noul sistem de lentile Leica Dicomar cu deschidere mare (diametrul filtrului fiind de 43 mm) şi senzor de imagine de 1/4.1-inch. Inelul pentru configurarea manuală conferă utilizatorilor acces rapid la funcţiile aparatului şi la controlarea cu precizie a condiţiilor de captură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *