Logitech Darkfield, acum si pe sticla

Cei de la Logitech au realizat primul mouse din lume care functioneaza perfect si pe sticla sau pe alte suprafete lucioase.

Facem un mic preambul:  Tehnologia laser se bazează pe abilitatea senzorului de a detecta detaliile texturii suprafetei. Cu cat suprafata are mai multe iregularitati, cu atat ii este senzorului mai usor sa identifice puncte de referinta pe care sa le utilizeze pentru calcularea cu acuratete a miscarii. Pentru ca suprafetele lucioase, cum ar fi sticla, sunt netede in totalitate si senzorii mousilor normali nu pot functiona corect pe ele, s-a apelat la ajutorul unui mic microscop pentru detectarea particulelor si zgarieturilor microscopice, pentru ca mouse-ul sa poata detecta corect suprafata de care se freaca.

Darkfield7s

Pentru a oferi posibilitatea de a alege, noua tehnologie este disponibila atat pe un mouse full-size cat si pe unul compact, de laptop,  Logitech Performance Mouse MX si Logitech Anywhere Mouse M.

Logitech Performance Mouse MX va fi disponibil în Europa spre sfârşitul lunii august, la un preţ sugerat de €99.99. Logitech Anywhere Mouse MX va fi disponibil la un preţ sugerat de €79.99.

One thought on “Logitech Darkfield, acum si pe sticla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *