Nikon Yellow Store

nikon_tortuletz

Astazi, Nikon Romania a deschis primul concept store din Romania in incinta mall-ului Baneasa Shopping City. Acesta este o colaborare intre Nikon Romania si F64Studio, cei din urma fiind administratorii efectivi ai magazinului. Realizat intr-un timp record de 21 zile, intr-un perimetru de aproape 56 mp, acesta se doreste un spatiu in care atat fanii marcii cat si amatorii sau pasionatii de fotografie sa interactioneze mai usor cu produsele pe care Nikon le ofera, atat cu cele din categoria profesionala (body-uri, obiective, acumulatori, blitz-uri, etc) cat si cu cele destinate cu precadere amatorilor, cele din gama Coolpix. Gama de preturi a produselor variaza intre 399 Lei pentru un mic aparat din gama Coolpix pana la 30.000 de Lei pentru body-ul unei profesioniste (camera foto mai…).

Toti pasionatii de fotografie pot merge aici sa testeze produsele pe care vor sa le achizitioneze, ceea ce este un lucru absolut remarcabil. De exemplu, cum ar fi cazul meu, mergem acolo cu body-ul camerei foto pe care o avem si testam obiectivele care ne-ar interesa, sau vreun blitz sau orice altceva am avea nevoie pentru ea. Super!

Si, DA, tortuletul a fost delicios.. :O)) Scuzati starea in care se afla, dar a suportat cu greu transportul cu taxi-ul pe caldura asta.

Cateva fotografii de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

Gazda evenimentului a fost Andi Moisescu, alaturi de care, in imagini ii avem de la stanga la dreapta pe Marian Alecsiu – Director General al F64Studio, Toru Iwaoka – Presedintele Nikon Europe BV, Richard Leigh – Chief New Business Development Imaging Department si Radu Niculescu- Brand Manager Nikon Romania.

4 thoughts on “Nikon Yellow Store

 • September 6, 2009 at 1:40 pm
  Permalink

  suuper veste pentru d40 ul meu, tot vrea de zuia lui de nastere sigma 150 -500mm dar o sa ajunga si la yellow store in curand sa vedem ce ochelar este potrivit pentru el.

  Si un lanyard din acela galben se pot gasi in vanzare? sau doar e gratuitate la evenimente?

  Reply
  • September 6, 2009 at 1:55 pm
   Permalink

   Habar nu am.. S-ar putea sa aiba.. Oricum, Lanyard-uri aveau numai cei din staff-ul Nikon..
   Noi nu am primit.

   Reply
  • September 6, 2009 at 1:58 pm
   Permalink

   S-ar putea sa ai surpriza sa nu gasesti obiective Sigma acolo…Din cate stiu eu se comercializeaza numai produse Nikon..
   S-ar putea sa gresesc..

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *