Panasonic GF1 la treaba – exemple foto

gf1

Sincer, in toata imensa Hala a celor de la Panasonic, cel mai incantat am fost in sectiunea Lumix, unde am vazut toata gama de camere foto si video. Si, bineinteles, acolo am gasit si ultima lor lansare, modelul GF1. Nu am mai rabdat, am cerut cu nerusinare unul, am pus cardul meu SD si l-am pus la treaba. Nu l-am mai lasat din mana vreo 30-40  de minute, timp in care am facut fotografii si un filmulet alaturi de cateva obiective diferite.

Mi-a placut faptul ca focalizeaza repede, mi-a placut obiectivul Macro de 45 mm care ajuta din greu la realizarea unor instantanee remarcabile, mi-a placut sunetul metalic pe care il scoate cand facem o fotografie, mi-a placut design-ul ei, simplu si atragator, mi-au placut fotografiile rezultate, clare, aproape fara zgomot si cu niste culori dementiale. Hai ca le-am amestecat, dar cam asta a fost si senzatia pe care am trait-o. Nu stiam la ce sa ma mai uit prima oara si ce sa mai incerc la ea..

M-a incantat, ce sa mai.

Vreau sa mai remarc si grija cu care cei de la Panasonic au amenjat aceasta zona foto, punandu-le la dispozitia pasionatilor de fotografie si film pentru testarea echipamentelor, diverse scene, special create, cu o varietate larga de subiecte si nu in ultimul rand, de culori.

Exemplele foto, pe urmatoare pagina..

One thought on “Panasonic GF1 la treaba – exemple foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *