ZX1 – In Lumea Copiilor

zx1_lumea_copiilor_10

Am primit de la Panasonic Romania, o camera foto compacta, ZX1, pe care am am folosit-o aproape zi de zi, la tara, la botez, la concert la Madonna, pentru fotografii si chiar filmari. Eu sunt foarte incantat de cum se “misca” aceasta mica compacta, atat pe partea de fotografiere cat si pe cea de filmare. Focuseaza repede chiar si la zoom maxim, rezultatele finale fiind mai mult decat satisfacatoare.

Dar, nu mi-a placut numai mie. Si pustiului meu i-a placut mica “dracie”, a pus mana pe ea foarte incantat si a facut o tona de fotografii. Si mi-am dat seama ca este una dintre camerele foarte potrivite pentru copii, mai ales din cauza prezentei functiei iA (Intelligent Auto) care face toate setarile automat, in functie de scena care este fotografiata sau filmata. Astfel, micutii nostri, care nu prea stiu ei inca cum sta treaba cu expunerea si viteza de fotografiere (sincer, nici mie inca nu imi este foarte clar….), pot sa faca fotografii si filmulete din cele mai calitative. Totul este sa ii indrumam putin si sa le aratam cum sa incadreze. Oricum ei prind foarte repede, asa ca s-ar putea sa faca fotografii mai bune decat ale noastre… :O))

Asa ca, fiind o camera foarte potrivita nazdravanilor, i-am facut un mic shooting foto pe care il incadram la categoria GaFaS (Gadget Fashion Show). Next page…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *