Lansare Philips Cinema 21:9 in Romania

philips_lansare_8

Cei de la Philips au lansat si in Romania noul lor televizor LCD in format Cinema 21:9. Un format deja clasic pentru salile de cinema pe care cei de la Philips il propun pentru vizualizari de calitate si caselor noastre.

Evenimentul a avut loc unde altundeva decat intr-o sala de cinema, iar cei de la Philips ne-au oferit o foarte interesanta trecere prin diverse momente ale timpului, cinematografice si muzicale, comune cu evolutia televizoarelor lor.

Cateva modeste fotografii, after the break.

5 thoughts on “Lansare Philips Cinema 21:9 in Romania

 • September 22, 2009 at 11:25 am
  Permalink

  Inutil cel putin momentan avand in vedere ca 99% din filme sunt cel mult 16:9

  Reply
   • October 21, 2009 at 10:14 am
    Permalink

    Si tu… ia-te dupa altii. Acelasi sfat.

    Reply
  • October 21, 2009 at 10:13 am
   Permalink

   Philips prezint─â cu m├óndrie Cinema 21:9, primul televizor din lume care ofer─â o experien┼ú─â cu adev─ârat cinematografic─â, reproduc├ónd perfect formatul de film original de 2,39:1 utilizat de regizori. Peste 60% din filmele de pe discuri DVD ┼či Blu-ray accept─â formatul de film 2,39:1. Aceasta ├«nseamn─â c─â nu ve┼úi mai fi deranjat de benzile negre sup─âr─âtoare pe acest televizor cu ecran ultrapanoramic. F─âr─â pierderi de imagine. Doar filme a┼ča cum regizorul a dorit s─â fie vizionate.

   Frate, inainte sa comentezi despre noua tehnica, vezi in ce consta, citeste niste reviw-uri… daca mai ai chef si te simti in stare si in tema, fa-o. Daca nu… ceea ce ma gandesc eu. Taci si invata.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *