Lansare Philips Cinema 21:9 in Romania

philips_lansare_8

Cei de la Philips au lansat si in Romania noul lor televizor LCD in format Cinema 21:9. Un format deja clasic pentru salile de cinema pe care cei de la Philips il propun pentru vizualizari de calitate si caselor noastre.

Evenimentul a avut loc unde altundeva decat intr-o sala de cinema, iar cei de la Philips ne-au oferit o foarte interesanta trecere prin diverse momente ale timpului, cinematografice si muzicale, comune cu evolutia televizoarelor lor.

Cateva modeste fotografii, after the break.

5 thoughts on “Lansare Philips Cinema 21:9 in Romania

 • September 22, 2009 at 11:25 am
  Permalink

  Inutil cel putin momentan avand in vedere ca 99% din filme sunt cel mult 16:9

  Reply
   • October 21, 2009 at 10:14 am
    Permalink

    Si tu… ia-te dupa altii. Acelasi sfat.

    Reply
  • October 21, 2009 at 10:13 am
   Permalink

   Philips prezintă cu mândrie Cinema 21:9, primul televizor din lume care oferă o experienţă cu adevărat cinematografică, reproducând perfect formatul de film original de 2,39:1 utilizat de regizori. Peste 60% din filmele de pe discuri DVD şi Blu-ray acceptă formatul de film 2,39:1. Aceasta înseamnă că nu veţi mai fi deranjat de benzile negre supărătoare pe acest televizor cu ecran ultrapanoramic. Fără pierderi de imagine. Doar filme aşa cum regizorul a dorit să fie vizionate.

   Frate, inainte sa comentezi despre noua tehnica, vezi in ce consta, citeste niste reviw-uri… daca mai ai chef si te simti in stare si in tema, fa-o. Daca nu… ceea ce ma gandesc eu. Taci si invata.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *