o SOLE mio (de la Canon)

Canon aduce pe piata un nou DSLR cu un senzor APS-C CMOS de 18 Megapixeli !!! si un procesor dual “DIGIC 4” pentru a oferi performante ridicate in toate conditiile de iluminare, o gama ISO ce poate fi extinsa pana la valoarea de 12.800 si un mod continuu de fotografiere la 8 fps!!!.

Ce mai are? Pe langa design-ul mult mai prietenos, mai modern, are si un mod AF cu 19 puncte de focalizare, setarile AF avand un grad ridicat de personalizare astfel ca punctele de autofocus pot fi setate automat pentru o orientare verticala sau orizontala. Modul AF este completat de senzorul dual layer capabil sa adune informatii de la fiecare zona distincta pentru a obtine o expunere cat mai corecta. Se mai lauda si cu sistemul inteligent de masurare Focus Colour Luminance (iFCL) care masoară focalizarea, culoarea si lumina, de-a lungul a 63 de zone.

Oricum, se pare ca aparatul vede mult mai multe decat am putea noi distinge. 😀

Mai are un vizor inteligent cu o acoperire a cadrelor de 100% cu un zoom 1.0x pentru ca meseriasii de fotografi sa vada mai bine subiectul fotografiat. Sa nu uitam de ecranul LCD de 3 inchi cu un unghi de vizualizare de 160 grade.

Are chiar mult mai multe super caracteristici tehnice, unele care ies din aria mea de expertiza 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *