Fructele Toamnei

toamna_1

Cu ajutorul celor de la SmartPoint (multumesc Daniela) am primit in custodie si un DSLR de la Sony, modelul Alpha 380. O camera din categoria celor entry-level, adica mai pentru mine, comparabila in performante cu al meu Nikon D60 sau mai noul D3000.

sony_alpha_380

A venit la pachet cu doua obiective, unul DT 3.5-5.6/18-55 mm si unul DT 4-5.6/55-200 mm. Sincer sa fiu, eram curios cum fotografiaza camerele celor de la Sony, auzisem de performantele lor si am vazut multe fotografii test pe net realizate cu ele. Acum o sa am posibilitatea sa verific singur daca mi-ar placea sau nu sa “posed” o astfel de camera. Pana acum “fugeam” de ele pentru ca nu aveau suport SDHC. In sfarsit, cei de la Sony au realizat ca pierd posibili clienti tocmai din acest motiv si au introdus pe langa slotul proprietar si unul SD.

Am facut cateva fotografii de aproape, fara ajutorul blitului, la o lumina destul de slaba de interior pentru a vedea cum se descurca in aceste conditii. Cu putina atentia la apasarea declansatorului pentru a nu misca camera, rezultatele sunt peste asteptari zic eu. Imagini clare, bine focalizate, culori naturale, un nivel al zgomotului care nu deranjeaza. O camera care promite. Voi reveni cu mai multe fotografii realizate cu ea si cu impresiile mele amatoricesti. Pana atunci, inca cateva fotografii cu apetisantele fructe pe care le-am cules din curtea parintilor de la tara sau.. de la piata.. ­čśÇ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *