LG cu WinMo 6.5

Incepe avalansa lansarilor de terminale care ruleaza pe noul SO al celor de la Microsoft, versiunea Windows Mobile 6.5. Primii care au anuntat astazi un astfel de terminal sunt cei de la LG. Este vorba de modelul GM750 lansat exclusiv de catre Vodafone Romania, fiind primul dintr-o serie de 13 telefoane cu acest SO pe care producatorul coreean vrea sa le lanseze pana la sfarsitul lui 2010.

Printre specificatiile tehnice amintim ecranul tactil de 3 inchi, conectivitate 3G, WI-FI si GPS, camera de 5 megapixeli, memorie interna de 200 MB expandabila prin card microSD pana la 32 GB, functie de mp3 player, totul intr-o carcasa cu dimensiunile de 109.8 x 53.5 x 12.9 mm.

Comunicatul de presa, pe urmatoarea pagina.

LG lansează pe piaţa din România primul smartphone cu Windows Mobile 6.5, modelul GM750

 • LG oferă consumatorilor o nouă experienţă în materie de telefonie mobilă, odată cu lansarea  Windows phone în cadrul ofertei Vodafone
 • Noul LG GM750 este primul terminal din seria LG de 13 telefoane inteligente extrem de uşor de utilizat datorită interfeţei S-Class de la LG

Bucureşti, 20 octombrie 2009 LG Electronics introduce pe piaţa locală telefonul inteligent LG GM750,  un Windows phone ce oferă cea mai nouă versiune Windows Mobile 6.5. Noul model va fi disponibil exclusiv la Vodafone. LG GM750 este extrem de uşor de utilizat şi încorporează funcţii şi servicii cu ajutorul cărora consumatorii vor beneficia de acces rapid la internet.

Modelul GM750 este primul terminal din seria de 13 telefoane inteligente cu Windows Mobile 6.5 pe care LG o va lansa până la finalul anului 2010. Până la finalul anului în curs, LG va lansa în Europa încă două terminale, un model cu tastatură tactilă glisantă şi Qwerty şi un model cu tastatură Qwerty integrală. Primele 3 telefoane se adresează unor segmente diferite de piaţă, de la premium la telefoane inteligente accesibile ca preţ. Prin dezvoltarea şi introducerea acestor noi telefoane cu platformă Windows pe piaţa globală, LG îşi reafirmă promisiunea de a oferi consumatorilor terminalele pe care le aşteaptă şi aceea de a-şi creşte cota de piaţă pe segmentul de smartphones.

Prin interfaţa intuitivă LG S-Class oferită de noul LG GM750 şi datorită browser-ului care permite navigarea rapidă pe internet prin accesul la internet mobil de mare viteză de la Vodafone sau WiFi, utilizatorul are în permanenţă informaţiile la îndemână. Ecranul complet tactil cu o diagonală de 3 inci facilitează navigarea pe internet, scrierea mesajelor şi a diverselor însemnări sau localizarea unei adrese cu ajutorul sistemului de navigare GPS încorporat.

Interfaţa intuitivă Windows Mobile 6.5 poate fi uşor personalizată, astfel încât utilizatorii au posibilitatea să-şi seteze telefonul conform propriului stil. Utilizând o aplicaţie specială, consumatorii pot schimba imaginea de pe ecranul telefonulului cu poza preferată sau cu un wallpaper clasic, având totodată opţiunea de a-şi alege informaţiile pe care vor să le acceseze constant şi rapid precum starea vremii, traficul rutier sau indicii bursieri. Cu ajutorul aplicaţiei pentru e-mail ActiveSync Microsoft Exchange, adresa de email personală şi cea de serviciu vor fi sincronizate în mod automat pentru ca utilizatorul să fie aunţat imediat ce primeşte un mesaj pe una dintre adrese.

Alături de conexiunea la internet şi email, utilizatorii pot descărca aplicaţii direct pe telefonul mobil prin Windows Marketplace versiunea pentru mobile sau pot beneficia de back-up în mod automat, transfer de poze, muzică, date pe calculator utilizând gratuit serviciul My Phone. Mai mult, prin Windows Live aceştia îşi pot verifica contul de Hotmail sau de IM sau prin sistemul de jocuri video Xbox. Încorporând în plus o cameră cu rezoluţie de 5 megapixeli, modelul GM750 oferă utilizatorilor toate instrumentele, funcţiile şi aplicaţiile de care aceştia au nevoie.

Claudia Popa, director de vânzări GSM, LG Electronics România, explică: “Un număr din ce în ce mai mare de consumatori îşi doresc telefoane mobile ce încorporează cele mai avansate funcţii şi servicii care să-i ajute să lucreze mai bine şi să fie în contact permanent cu prietenii şi familia şi, evident, să fie uşor de utilizat. Aceştia au nevoie de tehnologii şi de servicii pentru a avea acces la adresa de email, la internet şi pentru a putea descărca aplicaţii, widget-uri şi instrumente dedicate divertismentului, fără nicio problemă. Combinaţia de servicii Vodafone, sistemul Windows Mobile 6.5 şi interfaţa noastră intuitivă S-Class, expertiza în tehnologie şi design, transformă telefonul GM750 în terminalul ideal pe care l-au aşteptat consumatorii cu un program de lucru extrem de încărcat.”

„Ne bucură să lansăm gama Windows® phone în Vodafone România, împreună cu LG.

LG GM750 este primul Windows phone LG pe care îl introducem exclusiv la Vodafone,  cu  Windows Mobile 6.5  şi care oferă consumatorilor posibilitatea de fi mereu conectaţi cu ceea ce-i interesează prin programele cu care sunt obişnuiţi de pe PC. Cu Windows phone-ul LG GM750 ai Windows-ul la tine oricând, iar e-mailul, messengerul şi reţelele sociale favorite te ajută să fii mereu la curent cu ce se întâmplă”, adaugă Călin Tatomir, General Manager al Microsoft România.

# # #

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 06657.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul  electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 84.000 de angajaţi în cele 115 de birouri, care includ 84 de filiale deschise în întreaga lume. Înregistrând în 2008 vânzări de 44.7 miliarde de dolari la nivel global, LG este alcătuit din 5 mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliances, Air Conditioning şi Business Solutions. LG Electronics este unul din cei mai mari producători de televizoare cu ecran plat, produse audio-video, terminale mobile, aparate de aer condiţionat şi maşini de spălat. LG a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Formula 1™, devenind astfel Partener Global şi Tehnologic al Formula 1™. Prin această asociere de top, LG dobândeşte drepturi de marketing exclusive în calitate de Producător oficial de electronice, telefoane mobile şi de procesare a datelor pentru Formula 1™. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.lge.com

Despre Microsoft

Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.

Misiunea Microsoft România este creşterea satisfacţiei partenerilor şi utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei.

5 thoughts on “LG cu WinMo 6.5

 • January 26, 2010 at 9:52 pm
  Permalink

  cat costa acest telefon la abonament vodafone de 7-8 euro?

  Reply
  • January 26, 2010 at 10:40 pm
   Permalink

   ma, deja cred ca nu mai este..pentru ca eu nu l-am mai gasit pe site-ul lor…

   Reply
 • January 29, 2010 at 12:43 pm
  Permalink

  nu stie nimeni cat costa acest telefon la abonament vodefone?de 7-8 euroi?:D

  Reply
 • September 25, 2010 at 8:17 pm
  Permalink

  Am probleme cu senzori toutch screen’ului din parte dea jos a ecranului respectiv Efectuare apel ( buton verde ) Respinge Apel ( buton rosu ) va implor ajutor 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *