Pachet PS3 + Uncharted 2

In oferta emag.ro gasim un pachet de gaming extrem de atragator format din consola Playstation 3 si un joc care mie personal mi-a placut foarte tare: Uncharted 2.

Dupa cum spuneam nu demult, m-a lovit nebunia cu jocurile la batranete. Vinovatul nu este decat Uncharted-ul 2 pe care l-am inceput din curiozitate, dupa care nu am mai lasat Controller-ul din mana si in cateva zile si nopti l-am terminat. Este primul joc pe care l-am parcurs complet dupa aproape 10 ani. Intr-adevar si experienta jocului pe consola alaturi de un televizor LCD de 82 cm sau chiar pe un proiector si-a spus cuvantul. Ma refer la imagini mari, clare, de o calitate excelenta. Ce sa mai, a fost o experienta incredibila.

Nu stiu in ce stil de jocuri se incadreaza. Nu ma pricep si nu sunt un jucator inrait, inca….

Insa,  pot spune ca m-a captivat: mi-a placut actiunea, mi-a placut povestea gen film de aventuri, mi-au placut misiunile extrem de diverse pe care le aveam de indeplinit, mi-au placut peisajele si scenele (am ramas surprins de cata imaginatie dau dovada creatorii jocului) si mi-au placut filmuletele dintre misiuni, filmulete care ne introduceau in atmosfera si in pielea personajelor. Un joc-film, in care stai cu sufletul la gura pana la final si in care, pana la urma, binele invinge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GUPAyGWKd6c]

Asa ca, este un joc pe care eu il recomand cu drag. Pachetul costa aproape 1500 Lei si poate fi un excelent si apreciat Cadou de Sarbatori.

PS. Acum, am devenit Assasin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *