DSLR hibrid de la Samsung

Formatul Micro 4/3 sau camerele tip DSLR dar la care a fost eliminat sistemul mecanic cu oglinda isi fac din ce in ce mai des aparitia. M-as fi asteptat ca dupa Panasonic si Olympus sa intre in acest joc Nikon sau Canon. Iata ca nu. Cei care anunta o camera intr-un astfel de format, unul care ofera avantajele DSLR-urilor intr-un “body” mai mic, sunt coreenii de la Samsung. Nu este vorba de formatul Micro 4/3 dupa cum, in mod eronat, am inteles ieri ci de unul Hibrid, proprietar. Oare vor avea si propria montura pentru lentile?

Camera NX10 are un senzor de 14.6 megapixeli de tip CMOS, senzor cu o mai buna sensibilitate, rezultatul final fiind un nivel al zgomotului mai redus in fotografii. Are un ecran AMOLED de 3 inchi, ISO de la  100 la 3200 si poate filma in formatul High Definition la 720p.

Via Electronista.

3 thoughts on “DSLR hibrid de la Samsung

 • January 11, 2010 at 9:56 am
  Permalink

  Daca ma intrebi pe mine, nici Nikon nici Canon nu cred ca s-ar preta la asa ceva.
  Fiind un nikonist convins, as spune ca este mai aproape ca, (virgula) Canon sa faca pasul (daca il va face), avand in vedere cat de traditionalisti sunt Nikon.

  Reply
  • January 11, 2010 at 10:09 am
   Permalink

   Teoretic nu s-ar preta. Dar daca piata merge intr-o anumita directie si ei, mai de voie, mai de nevoie, vor scoate si astfel de camere

   Reply
 • Pingback: Caravana Samsung: Cu mainile pe NX10 « imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *