Avatar – The End of the Game

Gata, dupa vreo 4-5 zile de macel, am invins corporatia malefica care dorea sa acapareze planeta Pandora. Impresiile mele? Cele de gamer amator si trecut cu mult peste varsta limita pentru astfel de ocupatii? In general placute. Singul lucru care m-a deranjat a fost monotonia in care, la un moment dat, intra jocul. Adica, chiar daca quest-urile sunt diferite, actiunea este in mare parte asemanatoare: trebuie sa alergi pe niste carari prin jungla, pe munte sau prin cine stie ce grote si sa te aperi de animalele feroce sau de soldatii care te ataca. Aceasta impresie am avut-o, intr-adevar pe finalul jocului, dupa multe ore petrecute in fata televizorului.

In rest? Jocul urmareste cat de cat linia filmului, este bine structurat, scenele si peisajele sunt demential de bine realizate. Bineinteles ca am fraternizat cu populatia Na’vi  si bineinteles ca la un moment dat, cu ajutorul lor, am “renuntat” la corpul meu uman, devenind o 100% razboinicul DreamWalker sau AbleRider, ca ma apelau in toate felurile. Ce-a mai utilizata arma Na’vi de catre mine, cea care mi-a placut cel mai tare a fost Arcul, cu care reuseam sa-mi dobor dusmanii de la distanta. Spre final, satul ca luptele nu se mai termina pentru ca trupele umane erau din ce in ce mai numeroase, jocul devenind treptat din ce in ce mai greu, deseori am apelat la Puterea de a deveni Invizibil pentru a am strecura pe langa ei. Am cam facut de toate in joc: m-am luptat, am condus masini, am calarit dragoni mai mici sau mai mari, am salvat sate si diverse personaje Na’vi importante, ce sa mai, actiune la greu. Mai am o dezamagire, parca, in actiune imi doream alaturi de mine si o frumoasa si salbatica Na’vi :D.

Chiar daca mi-e greu si sunt cu sufletul alaturi de oropsitii Na’vi, cred ca o sa incerc si o campanie a oamenilor, doar pentru a vedea cum este sa lupti si de partea acestora.

Mi-au placut detaliile pe care creatorii jocului ni le ofera despre acea lume, despre flora, fauna, despre armele pe care le utilizam sau despre Abilitatile (Skills) pe care le obtineam. Un joc care mi-a placut si la care ii astept continuarea.:D

Am filmat pentru voi si cateva imagini din joc.

Prima, cateva minute dintr-o lupta in care trebuia sa apar un sat de atacul oamenilor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=opncEldE1Zk]

A doua filmare este chiar finalul jocului.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uu-AFx2QpKI]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *