Rechinii de la Samsung

Sunt persoane care nu apreciaza telefoanele cu ecran tactil, hai sa le numim utilizatori clasici. Noile tehnologii tactile ii lasa indiferenti, li se par greu de utilizat. Cei de la Samsung, pe langa dezvoltarea continua, chiar agresiva as putea zice, a telefoanelor cu ecran tactil, nu ii uita nici pe acestia si le dedica o noua gama de telefoane numita Shark, formata din telefonul format bar Shark (S5350) si telefoanele slide, Shark 2 (S5550) si Shark 3 (S3550).

Producatorii spun ca nu vor fi deloc costisitoare si ca vor aparea pe piata in primul semestru al anului acesta.

Shark (S5350): telefonul Candy bar cu optiuni de SNS (Social Networking Services)

Are doar 11.9mm grosime, fiind in acest fel perfect pentru a fi purtat intr-un buzunar stramt de pantalon. Nu ii lipseste o camera cu un senzor de 3.2  Megapixeli care poate filma si videoclipuri video. Permite accesul la Multi-instant messenger, care inglobeaza toate conturile utilizatorului pentru GTalk, AIM si Palringo Chat. Se mai lauda cu un ecran de 2.2 inchi si posibilitatea de extindere a memoriei cu un card microSDHC.

Shark 2 (S5550): Slide Futurist cu AMOLED

Modelul Shark 2 se remarca prin ecranul AMOLED, tot de 2.2 inchi, care poate reda imagini surprinzatoare si prin camera foto de 5 MP cu autofocus care poate captura filmulete la 30 de fps. Nici el nu are o memorie interna mai cuprinzatoare, aceasta putand fi extinsa pe un card microSDHC, dar nu ii lipsesc programele de mesagerie instanta.

Shark 3 (S3550):

Este cel mai simplut din aceasta serie, are o camera de 2 megapixeli si un ecran de 2 inchi. Dispune de o memorie interna de 40MB si de un slot pentru microSD (de pana la 8GB). Are un design compact si ergonomic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *