din toamna avem Sony-mote pentru PS3

Cool… Adica Motion Controller (echivalentul Wii-mote pentru cunoscatori). Suplimentar, pe langa controlerul de miscare, vom mai avea nevoie de o camera PlayStation®Eye pe care cred ca va trebui sa o cumparam separat. Pana nu o vedem la lucru nu avem cum sa stim cum se comporta, asa ca o asteptam cu nerabdare. Concurenta va deveni acerba, tinand cont si de anuntul Microsoft legat de proiectul Natal.

Comunicatul oficial pe urmatoarea pagina.

Bucureşti, 20 ianuarie 2010 – Sony Computer Entertainment (SCE) anunţă lansarea oficială a noului Motion Controller pentru consola PlayStation®3 (PS3®) în toamna anului 2010 în Japonia, regiunile şi ţările asiatice, America de Nord şi Europa/teritoriile PAL, împreună cu o gamă extinsă de jocuri captivante. Alături de camera PlayStation®Eye*2, noul controller este capabil să detecteze intuitiv mişcările naturale ale mâinii utilizatorului, care vor fi transpuse cu precizie în cadrul jocului, pentru o experienţă de divertisment cu totul inovatoare pe consola PS3.

“Am luat decizia de a lansa dispozitivul Motion Controller în toamna anului 2010, pentru a putea oferi utilizatorilor o serie de titluri de jocuri interesante şi variate, care vor completa noua experienţa de divertisment pe PS3”, a declarat Kazuo Hirai, Preşedinte şi CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Vom continua să ne concentrăm atenţia pe completarea portofoliului de jocuri atractive şi inovatoare compatibile cu dispozitivul Motion Controller, atât prin studiourile SCE, cât şi cu ajutorul dezvoltatorilor şi distribuitorilor, cu care colaborăm intens. Suntem nerăbdători să prezentăm oficial noile jocuri care aduc un plus de valoare experienţei PS3, poziţionând consola drept cel mai apreciat sistem de divertisment pentru acasă”.
SCE va promova intens dispozitivul Motion Controller, care va deveni controller principal al platformei PS3, împreună cu seria de controllere DUALSHOCK®. Numărul jocurilor de top care vor utiliza noul Motion Controller va creşte considerabil, oferind entuziaştilor o experienţă de divertisment interactiv avansată, posibilă numai cu ajutorul platformei PS3.

*1 Motion Controller reprezintă un nume generic.

*2 Utilizatorii care se vor bucura de experienţa Motion Controller pe PS3 vor avea nevoie de camera PlayStation Eye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *