O!Play Reloaded

Nici nu ne-am obisnuit bine cu playerul Asus O!Play HDP-R1 si, iata ca, acestia ne si aduc o varianta upgradata a acestuia, numita Air HDP-R3.

Ce are in plus fata de predecesorul sau ale carui review-uri le gasiti aici si aici? Ceva chiar foarte interesaant as putea zice: conexiune la retea Wireless de tip N (de aici si apelativul “Air”) si cititor de carduri 5 in 1 (pentru CompactFlash, Secure Digital, MMC, Memory Stick, Memory Stick Duo). Prea tare! Conexiunea Wireless il face mai comod de asezat oriunde in camera, fara a mai fi nevoie de tragerea unui cablu de retea suplimentar, iar cititorul de carduri este mai mult decat binevenit si necesar pentru vizualizarea rapida a fotografiilor si fimelor facut cu camere video sau foto digitale. Ca sa fiu un pic chitibusar, parca simteam nevoia sa-l upgradeze si cu posibilitatea includerii unui hdd intern, macar unul de 2.5 inchi. Nu?

Sa va spun un mic secret? ­čśÇ Deja ma joc cu el si pot sa va spun ca se comporta excelent. In curand, bineinteles, o mica prezentare. Sper sa fie si una video. Va fi un pic mai greu pentru ca, momentan, nu mai am nicio camera video HD la indemana. ­čÖü

Ce mai este de spus? In curand va fi si in rafturile magazinelor de la noi dar inca nu stiu la ce pret. Va voi tine la curent.

Compatibilitati:

Video: .mp4, .mov, .xvid., .avi., .asf, .wmv, .mkv, .rm, .rmvb, .flv, .ts, .m2ts, .dat, .mpg, .vob, .mts, .tp, .trp, .iso

Audio: MP3, WAV, AAC, OGG, FLAC, AIFF, LPCM, WMA, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS

Foto: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF

Subtitrari: SRT, SUB, SMI, SSA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *