Noua camera Micro 4/3 de la Olympus

Azi-noapte, cei de la Olympus, au aratat lumii noua lor camera cu lentile interschimbabile, pe formatul de montura Micro 4/3, numita E-PL1.

Are un senzor Live MOS de 12.3 Megapixeli, un ecran LCD de 2.7 inchi, blit incorporat in corpul carcasei, stabilizator de imagine inclus in corpul camerei, astfel ca nu mai avem nevoie de obiective scumpe pentru stabilizarea imaginii, si, tineti-va bine.. SLOT SDHC. Oau!

Poate fi utilizata cu usurinta de catre incepatori datorita noului Ghid Interactiv menit sa ajute la setarea functiilor mai complexe, mai profi sa zicem, pentru obtinerea unor rezultate pe masura.Are si functii inteligente gen i-Auto (recunoaste automat 6 dintre cele mai utilizate scene), i-Enhance (intensificarea culorilor) sau e-Portrait(pentru portrete mai frumoase si mai intinerite 😀 ), care iti permit realizarea unor fotografii sau filmari reusite fara a fi neaparat un profesionist. Am uitat sa spun ca poate filma in HD la rezolutii de 1280×720 pixeli la 30 fps.

Pentru cei mai creativi si mai inspirati, va sta la dispozitie o selectie de sase Filtre Art: Pop Art, Soft Focus, Grainy Film, Pin Hole, Diorama si Gentle Sepia.

Interesanta camera as putea spune. Se pare ca va fi disponibila incepand cu luna martie, unul dintre pachete avand pretul de 600 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *