Samsung Wave – BaDa BaDa….

Cei de la Samsung au anuntat astazi ultima lor creatie, smartphone-ul GT-S8500, bazat pe noua platforma open mobile – Bada.

Sa o luam pe rand, mai intai cu specificatiile tehnice care nu sunt deloc de neglijat. Are un procesor la 1 Ghz, un ecran super AMOLED de 3.3 inchi cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, camera foto de 5 Megapixeli, memorie interna de 2 sau 8 GB, slot micro SDHC cu suport carduri de pana la 32 GB, 3G, a-GPS si Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Ecranul super Amoled de 3.3 inchi este luminos, clar, cu o reflexie mai slaba datorita tehnologiei AMOLED OnCell si are un unghi de vizualizare larg.

Camera foto are functii avansate gen Face/Blink Detection, Beauty Shot, Smile Shot sau Panorama Shot. Nu ii lipseste functia de geo-codare si nici un mini editor de imagine. Poate filma in HD la rezolutii de 720p.

Bineinteles ca incorporeaza si functii multimedia de ultima generatie, astfel ca are suport multicodec pentru DivX si Xvid atat pentru formatele standard cat si pentru cele HD.

Platforma Samsung bada permite utilizatorilor sa descarce, simplu si rapid, o multitudine de aplicatii Samsung Apps, un magazin de aplicatii accesibil de pe telefon si din online. Avem la dispozitie o gama variata de jocuri, posibilitatea de navigare prin browserul Dolphin, conectare la retelele sociale, functie de e-book reader si cate si mai cate, astfel ca putem spune ca este un telefon care poate oferi o experienta mobila completa. Totul functioneaza pe noua interfata TouchWiz 3.0 UI prin care putem modifica aspectul paginii principale pentru a avea acces rapid la aplicatiile noastre favorite de socializare online, cum ar fi Twitter-ul, Facebook-ul sau altele. Pentru cei care asculta tot timpul muzica, tot pagina principala poate fi transformata intr-un mic player.

Deci, il asteptam cu nerabdare si la noi.

… Bap Tii Bii Diibap… 😀

2 thoughts on “Samsung Wave – BaDa BaDa….

 • February 15, 2010 at 2:10 pm
  Permalink

  Samsung a mai lansat un telefon aseara tot cu tehnologia super amoled, insa sistemul de operare este android 2.1, are diagonala mai mare si un pico proiector. Mi se pare cam aiurea bada, dar ma bucur ca samsung ne da si android:D
  p.s. nu cred ca se compara android market cu samsung apps

  Reply
 • February 15, 2010 at 4:07 pm
  Permalink

  Platforma Samsung bada permite utilizatorilor sa descarce, simplu si rapid, o multitudine de aplicatii Samsung Apps, ,si camera foto are functii avansate gen Face/Blink Detection, Beauty Shot, Smile Shot sau Panorama Shot,si sa nu uitam nu ii lipseste functia de geo-codare si nici un mini editor de imagine,la fel poate filma in HD la rezolutii de 720p,la fel totul functioneaza pe noua interfata TouchWiz 3.0 UI prin care putem modifica aspectul paginii principale pentru a avea acces rapid la aplicatiile noastre favorite de socializare online, cum ar fi Twitter-ul, Facebook-ul sau altele. Pentru cei care asculta tot timpul muzica, tot pagina principala poate fi transformata intr-un mic player,dupa mine este un telefon performat si special.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *