Solutiile 3D de la Samsung in curand in Romania

Cei de la Samsung promit ca vor aduce in curand si in Romania noile lor solutii 3D compuse din televizoare LED 3D, LCD  3D si plasma 3D, player Blu-Ray si un sistem Home Theater.

Vom avea la dispozitie mai multe linii de televizoare 3D (din seriile LED 8, LED 7, LCD 7) si produse audio-video (player-ul Blu-ray BD-C6900 si sistemul HT-C6930W), ochelari 3D brevetati si, nu in ultimul rand, continut 3D realizat printr-un parteneriat cu DreamWorks Animation si Technicolor. Primul film 3D care va putea fi vizionat pe un astfel de sistem este Monster vs. Aliens. Sa speram ca vor aparea cat mai multe si cat mai repede.

Toate modelele 3D vor avea conexiune Ethernet integrata, wireless si Internet@TV, care pot asigura accesul la primul magazin de aplicatii HDTV la nivel mondial, Samsung Apps. Furnizori de continut pentru acest magazin vor fi, printre altii, si cei de la Cartoon Network, serviciul jukebox AudioLounge sau furnizorii de video la cerere precum Box Office 365, Box Office 365 Kids si Acetrax. Mai mult,  vor fi disponibile si site-ul video online Daily Motion, serviciul de fotografie Picasa, serviciul de jocuri online Playjam si History Channel.

Se pare ca vom vedea primele solutii 3D nu mai departe de luna lui Marte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *