Philips Fidelio DS9000

O alta scula audio care mi-a atras atentia la Barcelona a fost cea din imaginea de mai sus. Este un sistem stereo cu andocare pentru iPhone/iPod, de fapt este chiar modelul premium al celor de la Philips. Prin ce mi-a atras atentia in principal? In primul rand prin sunetul pe care il reda. Avea o fidelitate incredibila, se auzea extraordinar. Bass puternic dar fara distorsiuni, sunete inalte clare si precise, un sunet pur, natural.  Un sistem dedicat in principal audiofililor, celor Obsedati de un Sunet de calitate.

Prin ce se mai face remarcat? Prin design, normal. Are un aspect elegant, cu linii curbe si fluide, o combinatie de lemn si metal care ar completa  fara tagada aspectul oricarui living.

Am mai remarcat incinta acustica din lemn, o garantie as mai putea zice a unui sunet autentic, de calitate. Sa nu credeti ca este doar un sistem mini, pentru birou. Nicidecum. Are o putere de 100W RMS, de ajuns zic eu chiar si pentru o petrecere reusita.

Bineinteles ca putem atasa si alte tipuri de playere mp3 pentru ca are si un conector auxiliar. Are si conexiune bluetooth, telecomanda si aplicatii dedicate pe App Store. Chiar sunt curios ce fel de aplicatii poti sa folosesti la un astfel de mini sistem. Vreau la test! 😀

Va aparea si el, tot prin mai, la un pret de 499 Euro.

3 thoughts on “Philips Fidelio DS9000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *