Philips Winter Event: Ziua Electrocasnicelor

Da.. Promiteam ca o sa va arat cateva imagini si de la workshopurile cu electrocasnice. Imi cer scuze pentru cei pe care nu-i intereseaza acest subiect, mai gospodaresc sa zicem, dar mie chiar mi-au placut si aceste prezentari. Si eu m-am dus cu o oarecare strangere de inima, crezand ca nu ar avea ce sa ma intereseseze acolo. Din contra as putea zice. Am fost chiar placut surprins de cum au decurs lucrurile.

Am inceput cu workshop-ul destinat electrocasnicelor de bucatarie. Blendere, cuptoare electrice de facut paine, mixere.. Toate au fost puse la treaba de catre doi bucatari. Ne-au explicat si, mai util, ne-au aratat cum functioneaza. La final chiar am gustat din cocktailurile sau prajiturile pregatite de ei cu ajutorul uneltelor Philips.

A urmat prezentarea aparatelor de cafea de la Saeco, firma preluata de Philips de ceva timp. Aici, jurnalistii din toate colturile lumii au fost cel mai atenti la explicatii, au privit cu pofta la ce faceau acele aparate, au mirosit cafeaua si au si gustat-o. Fiecare ce tip de aroma a avut pofta. Eu as fi vrut un Irish Coffee dar m-au refuzat politicos. 😀

Cateva imagini si din cele petrecute a doua zi, pe urmatoarea pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *