Heritage, tot de la Philips

Am promis ca mai revin cu cateva impresii de la Barcelona. Chiar daca unii dintre voi m-au considerat un micut spammer la acest capitol, nu pot sa ma las intimidat si sa nu continui. ­čśÇ

So, tot un sistem audio-video mi-a atras atentia. Chiar daca sistemul MCi900 cu incinte acustice SoundSphere este modern si extraordinar, cu un sunet care te invaluie si te cuprinde, mie mi-a placut mai tare unul clasic, Heritage MCD 909. De ce? Pentru ca are boxe de lemn care redau un sunet mai cald si mai placut urechilor mele. Si are si un design mai clasic, cu care eu m-as identifica mai bine. Asta in cazul in care as cumpara un astfel de sistem.

Are cateva caracteristici constructive de top. Pentru mine sunt un pic “straine” dar o sa le comunic pentru cei care se mai pricep. Are Tuburi Hi-Fi premium, pentru un sunet pur si natural, amplificator digital de clas─â ‘D’, tweetere cu magnet de neodim si conectori placati cu aur, pentru o transmisie optim─â a semnalului. Important este ca mi-a placut cum se aude. Mai are o putere 2 x75 W RMS, iesire HDMI si, pe langa redarea discurilor optice DVD sau CD, mai este compatibil si cu fisiere DivX sau MP3 pe care le poate reda si prin portul USB.

Este un sistem care poate inlocui cu brio sisteme Hi-Fi mai elaborate, in spatii sau camere mai mici, de apartament, cu o calitate a sunetului comparabila.

Gama de top va fi la un pret de 999 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *