Mio – GPS-ul cu Tegra

Banuiam de cand l-au anuntat si am vazut ca are functii HD. Confirmarea a venit ieri prin anunturile de pe internet iar astazi am vazut alt comunicat de presa al celor de la MIO. Noul MIO MooV V780, GPS-ul cu valente reale de MID, este construit pe baza tehnologiei Tegra a celor de la nVidia. Nu-mi inchipuiam cum un micut ARM poate rula fisiere HD chiar si in 720p. Astfel, misterul ce plutea in jurul lui a fost inlaturat. Mai ramane o intrebare: de ce oare cei de la Mio nu au anuntat de la inceput ca au incorporata tehnologie nVidia?

Si inca ceva: se pare ca are receptor TV incorporat. Devine si mai interesant. 😀

6 thoughts on “Mio – GPS-ul cu Tegra

 • March 5, 2010 at 10:51 am
  Permalink

  mai ales, ca la astfel de device-uri, ca si la masini, nu doar caroseria conteaza, ci si motorul. Si cand caroseria este de mare fel si ai un motor care te diferentiaza, trebuie sa anunti lumea ca ai un produs Winner! 🙂

  Reply
 • March 9, 2010 at 9:05 am
  Permalink

  Hey…arunca un ochi si aici pentru niste poze live http://bit.ly/bgMUQ6.

  Chiar e GENIAL aparatul…pacat ca va ajunge la noi undeva in range-ul 22-25 de milioane….practic, e de fapt o tableta multimedia/Internet cu TV receiver si GPS incorporat, nu invers :D.

  Reply
  • March 9, 2010 at 10:50 am
   Permalink

   Gata Domnu? V-ati intors? 😀 Mare greseala :))

   Da asa este, este o tableta cu GPS… 😀 Dar pretul este cam mare..

   Reply
 • March 9, 2010 at 3:12 pm
  Permalink

  Dap, chiar ca mare greseala :D…imi place Germania in general si Hanovra in special :P.

  Anyway, da, e foarte scumpa…si e pacat, avand in vedere cate stie sa faca. Oricum, din ce-am inteles, in decurs de cateva luni va ajunge si la noi, deci imi pun sperantele intr-un review mai lung. Ce nu stiu eu (: este ce programe DVB-T sunt disponibile la noi….ca intr-adevar sa fie pusa la treaba.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *