DespreFotografie.net

Amatoras dar cu aspiratii de viitor in ale fotografiei, caut tot timpul informatii despre cum pot fi realizate instantanee reusite. Cum, la noi, ducem lipsa de carti printate pe aceste teme (sau daca nu le-am gasit eu si voi aveti mai multe informatii, va rog sa-mi dati de stire), incerc pe cat posibil sa ma informez de pe internet. Nu mai stiu prin ce imprejurari am ajuns pe blogul DespreFotografie.net. Un blog care m-a fascinat din primele momente atat prin calitatea informatiilor cat si prin stilul narativ al celor care scriu acolo. Un stil placut, cu explicatii detaliate si pe intelesul tuturor, cu multe exemple foto. Gasim aici informatii despre tehnici de fotografiere, trucuri, echipamente foto si chiar sfaturi demne de urmat. Este un blog pe care il recomand cu mare placere.

5 thoughts on “DespreFotografie.net

 • March 20, 2010 at 12:27 pm
  Permalink

  ai putea sa incerci digital-photography-school.com

  Stiu, este strain, dar gasesti constant lucruri noi 🙂

  Reply
  • March 20, 2010 at 2:17 pm
   Permalink

   la acest blog am apreciat faptul ca este in limba romana… mult mai simplu de inteles atunci cand nu esti familiarizat cu termenii specifici..

   Reply
 • March 22, 2010 at 3:56 pm
  Permalink

  Super, super. In ultima vreme am tot mers la diverse evenimente si am facut foarte multe fotografii si ma gandeam ca n-ar strica deloc sa stiu ceva detalii tehnice sa iasa mai bine.
  O sa il citesc in detaliu, multumim:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *